VELKOMMEN 

Vi er en elektro entreprenør bedrift lokalisert i Trondheim. Vår vakttelefon er tilgjengelig 24/7 hele året, vi kan hjelpe de som befinner seg i Trondheim og omegn!

 

DØGNVAKT

VAKT TELEFON: 911 67 671

Strømbrudd, varmgang eller tilløp til brann? Nøl ikke, kontakt oss umiddelbart!

Bilder fra våre tidligere vakter

1/19

Når bør du ringe vår døgnvakt?

STRØMMEN FORSVINNER I DELER ELLER HELE ANLEGGET, UTEN AT NOEN AV SIKRINGENE HAR SLÅTT UT.

  • Sikringene er der for å beskytte anlegget ditt mot feil og mangler. Når en sikring faller / går ut, er det et tegn på at det er en feil på akkurat denne kursen. Hvis sikringen ikke løser ut, og strømmen forsvinner, kan dette bety en mer alvorlig feil. Dette kan igjen føre til varmgang og i verste fall forårsake brann, med fare for liv og helse​

LYSENE SER UT TIL Å LYSE PÅ HALV STYRKE OG KAN BLINKE

  • Dette kan være varmgang- og/eller feil inn i sikringsskapet. Dette kan være både hovedsikring eller inntakssikring. Gå til sikringsskapet og lukt etter «svidd» lukt. Ikke utfør sjekk inne i sikringsskapet selv. Det kan være farlig pga isolasjonsfeil/overslag, og brannfare. Kontakt oss og la oss gjennomgå sikringsskapet ditt. Dette bør absolutt ikke vente til neste dag!

DET LUKTER SVIDD FRA KONTAKTER, ELLER I ANDRE ELEKTRISKE PRODUKTER

  • Synes du det lukter ekstra svidd i en vifteovn, varmeovn eller et tv-apparat. Ta ut kontakten til denne umiddelbart. I tillegg ta ut sikringen(e) som disse apparatene (kursen) har i sikringsskapet. Ring oss slik at vi kan komme og sjekke hva som kan være feil. Tar du strømmen, så kan det vente til dagen etter, men kontakt oss uansett så vi kan være sikre på at det ikke er mer alvorlige feil.

SIKRINGEN SLÅR UT, OG VIL IKKE PÅ IGJEN

  • Dette kan være en jordfeil i f.eks kjøleskap / fryser. Hvis dette er til elektriske apparater som ikke trenger strøm over natten, kan det nok vente til dagen etter. Ring oss gjerne, slik at vi kan ta en prat uansett. Så booker vi en time til evt dagen etter for en sjekk.

*Priser varier ut i fra oppdrag og alvorlighetsgrad, samt tidspunkt. Husk at det selvsagt er gratis å ringe oss! Ved brann, ring umiddelbart 110

 

TJENESTER

20171129_131840.jpg

REHABILITERING

Vi kommer gjerne på befaring, og bidrar med anbefalinger tilpasset ditt behov. Vårt mål er å skape ett langvarig kundeforhold, med dine behov i sentrum.

NYE INSTALLASJONER

Et godt samarbeid mellom byggherre og elektroinstallatør er grunnlaget for en vellykket elektroinstallasjon. Noen ønsker et el-anlegg som styres manuelt, mens andre vil ha en anleggs løsning med energisparing, fjernstyring og overvåking. Vårt fokus er å tilby våre kunder økonomisk forsvarlige tiltak og løsninger du blir fornøyd med.

Screenshot_20190513-205403_edited.jpg
 

GALLERI

Her har du et utvalg av våre tidligere utførte prosjekter!

 
 
 

KONTAKT OSS

Tempevegen 23, 7031 Trondheim, Norway

911 67 671

IMG_20190104_151739585.jpg